top of page
C+L logo 72ppi.png

EVENWICHT VOOR MENS EN ORGANISATIE

Goele Leyder en Steven Warmenbol zijn partners in het leven en in hun werk. Als jonge twintigers startten ze een non-profitorganisatie met projecten in een vaak unieke publiek-private samenwerking. Hierna volgden ze elk hun eigen weg als coach, leidinggevende en adviseur. Nu leggen ze hun ervaring in de schaal om professionals te ondersteunen, één op één of in de context van hun organisatie.

Company&Leyder-8454.jpg

De ondersteuning van Steven ligt voornamelijk op het niveau van de organisatie.

Lees er hier meer over.

STEVEN WARMENBOL

Goele begeleidt leidinggevenden, individuen

of groepen naar een optimale werksituatie.

Hoe? Klik voor meer info.

GOELE LEYDER

Company&Leyder-8568.jpg

DE ORGANISATIE        DE MENSEN

LEIDERSCHAP        GEDEELDE VERANTWOORDELIJKHEID

IN RAAD        DAAD

element-geel.png
element-geel.png
element-geel.png
GOELE LEYER
Company&Leyder-8412.jpg

GOELE LEYDER

Goele begeleidt leidinggevenden, individuen of groepen naar een optimale werksituatie. Dat doet ze intussen al meer dan dertig jaar. Bij Goele vind je – een tijdlang of voor de duur van één gesprek – een compagnon de route en een kritische stem. Haar doel: mensen sterker maken, helderheid brengen en een scherper inzicht geven in zichzelf en hun werksituatie. Daarbij put ze uit haar eigen ervaring als leidinggevende en coach, haar empathie en haar analytische vermogen.

 

Een begeleidingstraject met Goele is krachtig en efficiënt, nabij en steunend, vaak pragmatisch en altijd toekomstgericht.

STEVEN WARMENBOL
Company&Leyder-8510.jpg

STEVEN WARMENBOL

De ondersteuning van Steven ligt vooral op het niveau van de organisatie: het personeelsbeleid op punt stellen, beter teamwerk faciliteren, een financieel plan opmaken enzovoort. Hij zoekt daarbij altijd naar de analytische, resultaatgerichte insteek: empathisch en effectief.

 

Steven heeft in zijn loopbaan leidinggevende rollen vervuld in HR en financieel management en als zakelijk leider voor grote netwerkorganisaties in de profit- en kunstensector. Daaruit put hij de ervaring om advies te verlenen aan zelfstandigen, kmo’s, non-profitorganisaties en overheden bij vraagstukken over personeel, organisatie, financiën en zakelijke onderwerpen.

bottom of page