top of page
C+L logo 72ppi.png

Veranderen van loopbaan?

"Mijn job gaf me niet meer genoeg uitdaging noch voldoening. Dit had ook een sterke invloed op mijn privé leven. Ik ging recht op een depressie af. Ik zag zelf geen oplossing en had geen idee hoe ik dit kon aanpakken. Deze stressvolle situatie slokte dan ook al mijn energie op. Op aanraden van een vriendin en ook een tevreden klant van Goele maakte ik een afspraak bij haar. 

Door Goele haar ervaring en inzicht werd al snel duidelijk door welke specifieke oorzaken ik mij zo slecht voelde en hoe ik ze kon oplossen. Bij elke sessie maakten we gigantische vooruitgangen en ik voelde mij echt groeien in heel de loopbaanbegeleiding. Ik weet nu als persoon veel beter wat mijn sterke en zwakke eigenschappen zijn. Hoe ik ze kan gebruiken en hoe ik ermee om moet gaan. 

Ik solliciteerde voor een job die beter bij mij paste. Door Goele haar coaching was ik tijdens het intake gesprek heel zelfzeker en had ik geen problemen om mijn positieve punten aan te halen en te kaderen op basis van het gezochte profiel. Diezelfde job heb ik gekregen en ik doe ze nog steeds. Het is de job die ik zocht en waar ik mij goed bij voel. De energie die ik hier uithaal heeft dan tegelijk zijn invloed op mijn privéleven waar nu ook alles voor de wind gaat. Goele heeft niet mijn job veranderd, ze heeft eigenlijk mijn leven veranderd.”


- Yves Legrand, HR consultant voor Stad Antwerpen

0 opmerkingen

Comments


bottom of page