top of page
C+L logo 72ppi.png

Een weetje over Goele: haar hobby als herborist

Wandelen in de natuur is een uitstekend medicijn na een (veel te) drukke werkperiode. Buiten komen in het groen geeft rust en laadt je helemaal op. Zoek een moment tussen de middag of in het weekend en maak een frisse wandeling in een bos of park. Zelfs in een stad vind je meer natuur dan je zou verwachten. Op de stoep bijvoorbeeld. ‘Kruiden op de stoep’ is mijn eindwerkproject als herboriste. Met foto’s van mijn kruiden’graffiti’actie in de straten van Deurne, heel wat info over 6 kruiden én leuke kruidenrecepten. Een mooie hobby en fantastisch om nu tijdens onze wandelingen te weten welk moois er aan onze voeten groeit. Ons? Ja, Steven en ik zijn partners in leven en werk… en wandelingen. Neem een kijkje op www.leyder.be voor een overzicht van onze professionele samenwerking (ons filmpje van 1') en nog extra manieren om rust te nemen in een druk leven.


Heb je interesse in het bekijken van dit 'Kruiden-op-de-stoep'-project, de kwaliteiten van 6 straatkruiden én leuke culinaire en medicinale recepten? Ik deel graag mijn projectidee en het bloed-zweet-geen tranen van dit werk. Mail ons maar, zo kan ik het volledige eindwerk doorsturen en kunnen jullie zich ook verdiepen in de kruiden op jullie (stads)wandelingen :-). PS, geef je nadien een reactie op deze blog?


Enjoy!


- Goele Leyder, persoonlijke coach bij een kruispunt of nieuw begin - goele@leyder.be5 opmerkingen

5 Kommentare


anneleen
26. Sept. 2019

'Kruiden op de Stoep' is een heerlijk werk om in te grasduinen. We kijken vanaf nu met een andere blik naar de stoep en natuurlijk gaan we de recepten met plezier uitproberen! Er is duidelijk met hart en ziel aan gewerkt. Hartelijk dank Goele!

Gefällt mir

Leandra Mele
Leandra Mele
18. Sept. 2019

Erg leuk en origineel project, chapeau!

Gefällt mir

marjan.deleu
18. Sept. 2019

hallo, ik ben heel geinteresseerd in je eindwerk/project 'kruiden op de stoep'. dankjewel om deze door te mailen. ik zal er met plezier wat feedback op geven. groeten, marjan

Gefällt mir

Delphine Demeyer
Delphine Demeyer
17. Sept. 2019

wat een heerlijk werk... kruiden op de stoep... als studente herborist smul ik hier van super gedaan toppie

Gefällt mir

ineke.van.engelen
17. Sept. 2019

Hartelijk dank voor je uitgebreide werk 'Kruiden op de Stoep'. Heel leuk hoe je het aangepakt hebt om kruiden op straat te taggen, het onderzoek wat je hebt gedaan en de recepten voor zalfjes, smeerseltjes en drankjes.

Hier zit uren, weken, maanden, misschien wel jaren aan werk in! Heel bijzonder dit project! Heel veel succes met het afstuderen op 3 oktober! Je gaat vast met een extra aantekening je diploma krijgen.

Gefällt mir
bottom of page