top of page
C+L logo 72ppi.png

Hoe kijk ik naar de toekomst?

“Ontslag komt altijd hard aan, en des te meer als enkel het ontbreken van de nodige centen om je loon te kunnen blijven betalen, de reden is. Een lichtpunt in dit moment was de keuze om mijn outplacement in de handen van Goele Leyder te plaatsen. 


Ik kwam terecht bij een sterke, warme vrouw die vanuit haar eigen zijn, haar intuïtie en haar ervaring mij meenam op een reis waarvan ik de eindbestemming nog niet kende. In de voorbije weken heeft ze mij de kans gegeven dit ontslag te zien als een Grote Kans. Een grote kans om mezelf in kaart te brengen, mijn zelfwaarde op te krikken, mij te doen geloven in mezelf, mij opnieuw te laten dromen, … 


Ze heeft mij geleerd te rusten in het 'niet weten' en vertrouwen te hebben in het proces. Dit alles in een  sfeer van hartelijkheid, geborgenheid, confrontatie,  realisme, ervaring. Bij elke stap voel ik me sterker worden, wordt alles helderder, krijgt het meer vorm. Op de helft van de reis, wetende dat de eindbestemming goed zal zijn.

Vanuit mijn hart: dank je wel Goele.”


- Sandra Vergaert

0 opmerkingen

Comments


bottom of page