top of page
C+L logo 72ppi.png

fashion and coaching on one track

We blijven groeien als persoon. In het leven en in onze carrière. Ik werk in de mode als ontwerper. Toen ik begon aan mijn loopbaan 10 jaar geleden, was ik vastberaden met een plan van aanpak. In die tijd bleef ik groeien in mijn carrière. Ik verhuisde door heel Europa, telkens voor een nieuwe en betere job. Ik zag altijd een kans om mijzelf meer te ontplooien, nieuwe uitdagingen te proberen en niet in hetzelfde vast te blijven zitten.

In het groeiproces werd het op een gegeven moment duidelijk dat ik niet hetzelfde plan van aanpak kon volgen. Ik was gegroeid als persoon en bepaalde carrière keuzes hebben geleid tot een tijdelijke ontsporing.

Op dat moment ben ik gaan praten met Goele. Ik kon bepaalde twijfels beter relativeren. Het heeft veel nut gehad om terug een inzicht en richting te formuleren. We hebben vooral gewerkt aan het formuleren van mijn persoonlijke eisen die ik nodig heb om te kunnen blijven groeien.

In 2019 heb ik het merk YNGR opgericht. Ondernemen is geen pretje en heeft mij vooral nieuwe inzichten gegeven. Dit is nog steeds een onderdeel van mijn groeiproces en dus kwam het veel ter sprake in de sessies met Goele.


Tegelijk is zij ook fan geworden en ik vind het fantastisch dat zij een van mijn ontwerpen dagelijks gebruikt.


Donovan TJON. Meer info over Donovan op www.YNGR.eu

Meer info over coaching van Goele op https://www.leyder.be/persoonlijke-begeleiding


0 opmerkingen

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page