top of page
C+L logo 72ppi.png

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

medevennoten

BURN-OUT: ALS JE GRENZEN OVERSCHREDEN ZIJN

Weten wat er met je aan de hand is.

Praktische hulpmiddelen krijgen om een moeilijke periode door te komen. De confrontatie met jezelf durven aangaan en van daaruit kiezen voor een hernieuwde aanpak in je leven en werk. En eens terug aan de slag, af en toe stilstaan en bijsturen.

 

Goele heeft een hart voor dit thema. Met veel liefde en kennis van zaken loodst ze je door een periode van overspanning of burn-out en helpt ze je op weg naar meer evenwicht.

 

Ook al spelen externe omstandigheden een rol, toch zal je merken dat je bij jezelf kan komen en kan herbronnen. Vanuit die positie sta je sterk om op een andere, betere manier aan het werk te gaan en het evenwicht tussen werk en privé te bewaken.

 

(HER)ORIËNTERING OP WERKVLAK

Hoe geef je richting aan je loopbaan – een nieuw pad, een beter evenwicht, meer voldoening? En hoe zet je wensen om in daden?

Goele gelooft dat alles begint bij verbinding maken met jezelf: wie je werkelijk bent en welke ambities je hebt. Dat leidt tot helder inzicht, grote openheid voor nieuwe kansen en een positief maar kritisch zelfbeeld.

 

We gaan samen op zoek, voortbouwend op jouw voorbereiding. Die bestaat uit reflectie-oefeningen die je thuis kan doen. Ze geven je inzicht en zorgen ervoor dat je de regie (weer) in handen hebt.

 

Tijdens de coachingsessies helpt Goele je met haar analytisch vermogen en intuïtie om scherp te stellen op jouw pad: de richting die je uit wil en de stappen die je kan zetten.

Dat vertalen we naar de praktijk zodat je een goed cv, een sterk portfolio, een onderbouwd bedrijfsplan en goede netwerk- en sollicitatiestrategieën in handen hebt. Met hernieuwde kracht ga je nadien aan de slag en kan je -goed voorbereid- intern of extern solliciteren.

 

Aan het einde van dit persoonlijk traject heb je je leven en werk (terug) op de rails en kies je zelfzeker, krachtig en goed voorbereid voor je eigen weg. 

Je mag rekenen op 6 tot 8 sessies voor dit traject.

ONTSLAG EN OUTPLACEMENT:

WEER AAN HET WERK NA EEN MOEILIJKE PERIODE

‘Outplacement’ is een ander woord voor de intensieve persoonlijk begeleiding van iemand die ander of beter werk zoekt na zijn of haar ontslag. Outplacement is een opportuniteit: een kans om even stil te staan, te evolueren en te oriënteren om zo een hernieuwde weg in te slaan. 

 

Dit traject werkt ondersteunend en resultaatgericht. Goele begeleidt je van bij het ontslag tot aan een professionele toekomst.

We gebruiken dezelfde aanpak als bij werkcoaching, alleen met heel wat extra opvolging en praktische steun tot zelfs een jaar nadien. Ook als je al ander werk gevonden hebt, kan je nog een beroep doen op coaching zolang je outplacementperiode loopt.

LEIDERSCHAP DAT UIT JEZELF KOMT

Als leidinggevende sta je vaak alleen. Jouw taak is: op een heldere, krachtige manier mensen de vrijheid geven om het beste uit zichzelf te halen en resultaten neer te zetten in een team, binnen de lijnen van een bedrijf dat blijft evolueren. Maar wie doet hetzelfde voor jou?

 

Jezelf leiden is de eerste voorwaarde om zelf goed leiding te geven. Weten waar je sterkte ligt als leider en wat je persoonlijke missie is. De balans vinden tussen aanvaarding en proactiviteit. Je rol ontdekken in een productieve interactie met jouw team.

 

Goele biedt je een luisterend oor, begrip en een externe, frisse blik met jarenlange ervaring als leidinggevende. Je kiest zelf voor kort en krachtig, of voor een langer traject.

 

Het korte traject stelt je in staat om je rol als leidinggevende tegen het licht

te houden. Goele geeft je inzichten en tools om te groeien in die rol,

te delegeren of time- en zelfmanagement aan te pakken. Je leert je eigen capaciteiten en valkuilen kennen, je tijd indelen volgens je behoeften en rollen, en om moeilijke situaties los te laten en weer vooruit te kijken.

 

In het doorlopend traject zien we elkaar met regelmatige tussenpozen om met de nodige afstand te kijken naar de uitdagingen waar je mee kampt: sluimerende conflicten, een gebrek aan alliantie, tactische keuzes, macht, een andere aanpak die zich opdringt, …

BEGELEIDING VOOR MEDEVENNOTEN:

DE NEUZEN IN DEZELFDE RICHTING

Bedrijven en organisaties staan sterker wanneer iedereen naar hetzelfde doel streeft. Maar hoe stem je verschillende insteken op elkaar af?

Goele heeft ervaring met teams van medevennoten die zoeken naar helderheid en (hernieuwde) samenwerking. Daarbij staan we stil bij ieders eigenheid en ambities, hoe verschillende deze ook kunnen zijn. We bekijken we hoe jullie elkaars competenties maximaal kunnen verzoenen: ‘eenheid in verscheidenheid’.

oriëntering
ontslag
leiderschap

INFO OVER ZAKELIJK ADVIES VINDT U HIER

bottom of page